Täht

  • Nimetus: Täht, star
  • Number: 17
  • Element: Õhk
  • Planeet: Veevalaja tähtkuju

lootus ~ tervis ~ paranemine

Tähendused Lootus, õnn, võimalused, optimism, uuenemine, vaimsus, kosmilised õnnistused, abi igas vormis, ilu ja esteetika, astroloogia, astronoomia, taevas, tähe soovimine, hea tervis ja tervenemine, inspireeriv inimene, rahuperiood, alternatiivsed ravimeetodid.
Tagurpidi tähendused: Lootusetus, halb enesetunne, pettumused, kasutamata võimalused, abipakkumisest keeldumine, abi pakkumisest keeldumine, uuenemise/vaimse valgustumise blokeeringud.
Täht Inimestena
Tervendajad, arstid, õed, uue ajastu terapeudid, astroloogid, astronoomid, õpetajad, mentorid, kosmeetikud ja stilistid, eestkostjad ja kasuvanemad, heategevus-/abitöötajad.

Teekond
Narr liigub edasi ja jõuab järve äärde. Seal näeb ta naist kahe veeanumaga, kes valab vett nii maha kui järve. Mis sa teed, küsib narr. Naine seletab, et ta täidab järve veega, et inimestel oleks juua ja kastab maapinda, et seal saaks kasvada taimed ja puud.
Narr vaatab taevasse ja näeb kauguses ilusat tähte. Naine seletab, et see täht on nagu kõik meie soovid ja eesmärgid, nad võivad küll olla kaugel, kuid kui neil pidevalt silma peal hoida, liigume me õiges suunas.

Leia oma täht ja lase sellel ennast juhtida.

https://maagiapood.ee