Esimesed kaardid.

Milliseid kaarte valida? Kuidas neid valida? Millised võiksid olla esimesed kaardid?

Tarokaardid tekitavad vahel kõhedust ja valik tundub keeruline.  Sellisel puhul on hea valik Väikese Printsi taro ja raamat.
Kaardid on ilusad ja positiivse loomuga , nende lugemiseks piisab ainult, kui meeles on, millest jutustas raamatus Väikr prints Antoine de SaintExupéry

Tarokaartide keel on universaalne. Sa ei vaja eestikeelseid tarokaarte! Hangi endale just need kaardid, mis Sulle kõige rohkem meeldivad. Nii palju, kui on erinevaid inimesi on ka erinevaid kaarte ja enamus neist on mingis võõrkeeles. Siin tulevad appi Taro raamatud. Kuidas ja mille järgi neid valida, on omaette pikem jutt.

Igal kaardipakil on oma energiad ja oma meeleolud, õiged kaardid tuleks leida sisetunde järgi, sest just sinu sisetunne on see, mis pärast aitab mõista, mida kaardid räägivad.

Klassikalisi tarokaarte on suures plaanis kolm sorti: Rider Waite, Thoth ja Marseille. Loomulikult on neid rohkem, siiski on enamus kaarte loodud just nende süsteemide järgi.

Tavaline taro koosneb tavaliselt 78 kaardist, mis jagunevad Suureks Arkaaniks ja Väikeseks Arkaaniks. Loodud on väga palju erinevaid kaardipakke, milles kaartide järjestus (harvem ka tähendus) võib olla erinev.